Fundraising tulum!

Inicijativa “Građani glasaju protiv” poziva vas ovaj petak u kino Mosor na fundraising tulum za potrebe kampanje „Glasaj protiv“. Skupiti ćemo više novca od Opusa Dei te se istovremeno dobro zabaviti.

Na programu

- Talk show “Zašto sam protiv?” – Daniela Trbović sa gostima iz inicijative, te Mimom Simić, Zoranom Šprajcom i Damirom Markovinom razgovara o nadolazećem referendumu
- Marina Orsag – Stand up prigodne tematike
- Koncert grupa Baden-Baden i Gilbert
- Leteće gošće iznenađenja!

Ulaz je besplatan. No to ne znači da nam ne treba pomoć za organiziranje masovne kampanje PROTIV. Pomoći možete donacijom (preporučeno 20kn) ili kupnjom naših promotivnih materijala.

Za sve koji nam se ne mogu pridružiti, pomoći možete i donacijom financijskih sredstava putem žiro računa otvorenog isključivo u svrhu ove kampanje, kao podračuna Centra za mirovne studije.

Više o izvođačima:

Marina Orsag, najiskusnija stand up komičarka na Balkanu, u svojoj osmogodišnjoj karijeri za sobom ima preko 1300 odrađenih nastupa u kojima je razveseljavala i publiku i sebe samu uživajući u svakom smijehu publike. Nikad nemre bit na mjestu, stalno su joj crvi u guzici, tako da joj je guza vidla puta. Nada se da će tako biti zauvijek i da neće izgubiti dijete u duši, sazrijevajući svakim danom sve više u glavi.

Baden-Baden je vokalno-instrumentalni kolektiv koji balansira između garažnog bludila, electropopa i destruktivnog industriala te brojnih termalnih izvora, zbog čega je sastav već za vrijeme Rimljana bio poznato lječilište morala. Sa samo nekoliko koncerata uspjeli su podići priličnu prašinu, kako među verziranim pratiteljima scene, tako i među populacijom šareno odjevenih mladih djevojaka i muškaraca.

Gilbert – Sabljo svira bubnjeve, gitaru i pjeva. Zadnjih godina igra se kantautorice. Voli ljeto, pse i Nutellu. Šimunić godinama svira bas u zagrebačkom bendu Nan deSKA. Voli gitare, bicikle i čokoladu. Riđički do 2012. svira bubnjeve i pjeva u Luftu.Glumi u kazalištu i nizu domaćih televizijskih serija. Voli planetu, burek i maženja uz suze i kamin. Gilberta su rodili tik pred Apokalipsu i smatraju da će biti jedini bend u novom poretku.

Podržite nas doniranjem.

Naš twitter kanal

top