http://www.youtube.com/user/jednakost

 

Zašto glasati protiv

Zato jer su u Hrvatskom Ustavu svi građani slobodni i ravnopravni

U Članku 1. Ustava Republike Hrvatske stoji temeljna odredba po kojoj vlast pripada narodu kao zajednici slobodnih i ravnopravnih državljana.

Pročitaj više

Zato jer si možda ti sljedeći

Ako je ova Inicijativa već jednom bila sposobna obmanuti hrvatske građane, postavlja se pitanje tko je slijedeći kome će negirati ljudska prava?

Pročitaj više

Zato jer ugnjetavanje manjina nije u duhu hrvatskog naroda

Kako možemo zahtijevati da nam se kao manjinskom narodu nekada u Jugoslaviji, danas u EU priznaju prava kada vlastite građane i građanke ugnjetavamo principom direktnog izjašnjavanja, istim onim principom kojim smo uvijek i iznova stavljani na milost i nemilost volji većine?

Pročitaj više

Aktualnosti

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Iz drugih medija

T-portal: Iako ne morate, objavite troškove promidžbe i izvor novca

Državno izborno povjerenstvo pozvalo je sve sudionike referendumske promidžbe da javno objave izvore svojeg financiranja. Iako po zakonu to nisu dužni učiniti, DIP upozorava da se radi o demokratskom standardu. Možemo li od inicijative “U ime obitelji”, koja se poziva na demokratske vrijednosti, očekivati da se i u praksi drži demokratskih načela?

Pročitajte više

Antena Zadar: Skandal “U ime obitelji” u zadarskom Narodnom kazalištu!

Čini se da su iz inicijative “U ime obitelji” krenuli u predizbornu turneju po čitavoj Hrvatskoj. Prošlog vikenda posjetili su Dubrovnik, gdje su izbacivali novinare, a jučer su bili u Zadru gdje ponovno izazivaju kontroverze.

Pročitajte više

Slobodna Dalmacija: Biskupi: Izađite na referendum i zaokružite ZA. Time ne ugrožavate druge

Referendumska kampanja Katoličke Crkve traje već nekoliko tjedana, a jučer je dobila i službeni blagoslov. Hrvatska biskupska konferencija uputila je službeno pismo svim vjernicima u kojem ih poziva da izađu na referendum i glasaju ‘za’.

Pročitajte više

Twitter feed